Fitness og sundhed

Cannabisolie

Find forum om cannabisolie

Mange mennesker går rundt med forskellige skavanker, som er noget, der har en meget tydelig påvirkning af deres livskvalitet. Mange af disse mennesker snakker sjældent om deres sygdom fordi, at de ikke ønsker, at det skal være noget, som fylder så meget i folks opfattelse af dem. Det kan dog være meget hårdt og meget svært at skulle gå rundt hver dag og skjule, at man er i store smerter eller andre ubehageligheder. Mange vælger at bruge forskellige typer af medicin, som kan lindre disse smerter og mange af disse piller og andre præparater er da også bevist med positiv effekt. Der er dog ofte den ulempe, at mange af disse præparater de har nogle bivirkninger, som man som person ikke bryder sig så meget om. Mange vælger derfor at eksperimentere med cannabisolie og mange mennesker de siger, at det er en god måde at lindre smerter på og generelt få det lidt bedre.

Effektiv smertelindring med cannabisolie

Man kan ikke sige noget officielt om hvorvidt cannabisolie det virker eller ej da der for det første ikke er lavet så mange videnskabelige studier. Det, at der ikke kan findes så mange videnskabelige studier gør, at det er svært for læger og andre professionelle at gå ud og sige, at cannabisolie det virker. Dog er der mange af disse mennesker, som har lyst til at gå ud og sige det fordi, at de med deres egne øjne har set, at det rent faktisk virker. De kender nemlig patienter, som kommer til dem og ytrer sig om hvor meget det har hjulpet for dem og det er klart, at mange læger og sygeplejersker ønsker at gå ud og sige dette til alle dem, de møder.

Det er dog ikke noget de kan gøre, men noget, som de rent faktisk kan gøre det er at anbefale deres patienter, at de går ud for at finde nogle gode fora, hvor de kan få god hjælp og gode erfaringer. For der findes nemlig heldigvis rigtig mange forskellige fora online, hvor man kan gå ind og lære mere om hvad der har fungeret for folk og hvordan de har gjort brug af cannabisolie i forbindelse med smerter. Mange vil endda skrive præcist hvordan de har brugt cannabisolie og disse erfaringer er noget, som man med rette kan tage til sig.

Det kan være, at der er nogle, som beskriver, at de hver morgen starter dagen med müsli med noget mælk i. Efter de er begyndt at tage cannabisolie hælder de måske et par dråber af denne olie ned i deres morgenmad og umiddelbart bagefter kan de mærke, hvordan deres smerter er lindret. Det er ikke sikkert, at deres smerter er helt væk, men meget ofte vil de dog opleve, at smerterne ikke er så kraftige som før.

Cannabisolie kan hjælpe på store og små smerter

Det er ikke kun den slags smerter, som forårsages af kræft og gigt, som man kan få lindret med cannabisolie. Også en lille hovedpine eller lignende er noget, som man kan få afhjulpet ved at tage cannabisolie, i hvert fald hvis man tror på dem, som tager denne type olie. De siger nemlig, at lidt mavesmerter eller lidt hovedpine det faktisk også er noget, som kan lindres med cannabisolie. Man skal ikke kigge lang tid på nettet før man finder sådanne ytringer for der er rigtig mange af denne slags udtalelser. Grunden til, at så mange netop diskuterer cannabisolie er, at det mange steder i verden ikke er lovligt og derfor er brugerne af cannabisolie nødt til at vejlede hinanden på en god og saglig måde når nu der er mange, som ikke kan gøre det på samme måde.

Have your say