Mode og trends

Høretelefoner som accessories

Det er måske ikke noget, du har tænkt så meget over, men de høretelefoner, du putter i ørerne på din vej til arbejde, er efterhånden ved at udvikle sig til en hel modetrend. Farvevalg og design på dine høretelefoner begynder lige så stille at være et middel til at understrege din personlige stil og måske endda skabe opmærksomhed mod din person.

Rapper med høretelefoner og omvendt capDet er ikke længere nok at tage stilling til kvaliteten af den lyd, der kommer ud af høretelefonerne, men fokus er snart i lige så høj grad på hvordan dine høretelefoner ser ud og hvad de udstråler. Det lyder måske helt åndssvagt for dig, der er vant blot at stikke de gamle, sorte høretelefoner i ørerne, men måske kan du også blive fristet til muligheden for at lege med farver og former i dit næste køb af høretelefoner. Muligheder er der i hvert fald masser af.

Streaming af musik bliver mere og mere populært

Med de mange streaming tjenester (fx. TDC Play), der udbydes på internettet lider cd’erne en stille men hård død i disse tider. Mange pladeselskaber klager deres nød grundet dårligere indtjening efter streamingtjenesternes indtog, men for os almindelige danskere, der ikke har aktier i musikbranchen, er der umiddelbart kun positive sider af denne historie.

Vi har et lydtapet til ethvert humør lige ved hånden, uanset hvor vi er og det er nemmere end nogensinde før at holde sig opdateret på de nyeste skud på stammen i musikverdenen eller blive nostalgisk med ens ungdoms klassikere. Hvor vi før skulle købe cd’er og overføre dem til vores mobile enheder, har vi hele verdens musikbibliotek lige i lommen.

Disse muligheder, som streaming tjenesterne giver os for at have musik med overalt, har også åbnet op kreative muligheder med en ellers førhen meget diskret accessorie, hovedtelefonerne.

Høretelefonerne afspejler vores personlighed

For I takt med at streamingtjenesterne vinder frem og alle går rundt med et skatkammer af musik lige ved hånden, er høretelefonerne efterhånden også ved at udvikle sig til en udbredt og nødvendig merchandise. Det er næsten ved at gå hen og blive en hel enestående accessorie, hvor udseendet af dem har lige så stor betydning, som hvis vi skal ud og købe et nyt ur eller et nyt par øreringe.

Høretelefonerne fås i et hav af farver og former. Alt efter om du går efter den praktiske udgave, der er behjælpelige til lidt musikalsk underholdning på løbeturen eller om du er den mere forfængelige type, der gerne vil have et par høretelefoner der er i tråd med din stil, er der et par til dig ude på markedet. For dem af os, der går op i, hvad vi udstråler gennem vores stil, er sidstnævnte kategori nok den, vi kan nikke genkendende til.

Vi vil helst have noget, der er i tråd med vores hverdagsstil og går i ét med dette eller måske nogle, der tilføjer en helt ny dimension til vores nøje planlagte look. Om man ønsker det diskret eller iøjnefaldende, er der muligheder for at finde et par der passer ens behov for design samtidig med en god lydkvalitet. Høretelefonerne har udviklet sig til en accessorie, der direkte kan være med til at afspejle vores personlighed alt efter, hvor meget man lader den gøre dette.

Står du overfor at skulle have opdateret dine høretelefoner er det måske på tide at se lidt udover de sorte, diskrete høretelefoner der er så mange af på markedet. Selvfølgelig er disse stadig et populært valg, men husk på, at der er en stigende tendens til, at dine høretelefoner er en del af, hvad udstråler om din stil og personlighed. Er du hovedsageligt interesseret i lydkvalitet, kan du læse test af høretelefoner på headgear.dk.

Have your say