Samfund og samliv

Kan man stadig køre Uber med rabatkoder?

Edit: Nedenstående artikel blev skrevet mens Uber stadig have aktive rabatkoder i Danmark. I oktober 2016 lukkede Uber midlertidigt ned for deres rabatkoder. Det er indtil videre uvist , om de starter op igen.

Du er kommet til denne side fordi du har søgt på Uber rabatkode eller rabatkode til Uber. Du har måske hørt at man kan få en gratis Uber-tur med en Uber rabatkode? Det er sandt!

Du kan altid finde de bedste aktuelle Uber koder her:

uber-rabatkode.dk

 

Når du bruger koden i din Uber-app vil du få 100 kroner i kredit. Det vil sige at du kører gratis, hvis din tur koster under 100 kroner. Er din tur dyrere, får du trukket de 100 kroner fra. Kører du f.eks. for 129 kroner, vil du kun blive opkrævet for 29 kroner.

Sådan gør du – trin for trin

 1. Download Uber-appen hvis du ikke allerede har den (iPhone, Android, Microsoft)
 2. Opret en bruger hos Uber – det er meget nemt og brugervenligt og er klaret på max 2 minutter
 3. Gå ind i app’ens menu og vælg menupunktet “rabatter”
 4. Indtast rabatkoden “uber100cph” og klik på “anvend”
 5. Det var det! Nu kan du gøre gratis for 100 kroner.

Hvordan virker Uber?

uber-300x2001Uber er basalt set bare en app til din telefon der forbinder chauffører og folk, der gerne vil transporteres. Transporten foregår i chaufførernes egne biler. Det er altså ikke officielle taxaer. App’en er super smart og indrømmet langt bedre end de apps som taxaselskaberne har forsøgt sig med.

Kort fortalt starter man sin Uber-app når man gerne vil køres og den regner selv ud hvor du er på et kort. Du kan se hvor mange biler der er i nærheden og hvor langt væk de befinder sig. Du indtaster din destination og trykker bestil og kort efter får du en bekræftelse fra en chauffør. Du kan så se hvad han/hun hedder, hvilken bil det drejer sig om og hvor den er. Du kan nu på kortet følge bilens vej til dig, så du hele tiden har en status og er klar når bilen kommer. Betalingen bliver automatisk trukket fra dit kreditkort via app’en når turen er færdig. Du skal altså ikke bruge tid på at betale i bilen. Og så er det langt billigere end at køre i taxa!

Sådan kører du Uber – skridt for skridt

 1. Start din Uber-app.
 2. Du kan på app’ens kort se hvor du befinder dig. Som regel er det ret præcist angivet, men er den ikke helt rigtig, kan du enten taste adressen, eller flytte en markør på kortet. Chaufføren ser det samme kort som dig i sin bil og ved nu hvor du skal hentes.
 3. Indtast adressen på destinationen. Chaufføren kan nu se hvor du skal køres hen og I skal ikke bruge tid på at snakke om dette, når du træder ind i byen. Du kan med det samme få et prisestimat på turen, så du kan vurdere om prisen er lav nok. Her kan du også se om du kan komme frem for dine gratis 100 kroner.
 4. Tryk på “Vælg afhentningssted”. Nu kan du på kortet se både afhentningssted og destination. Det er også her du har muligheden for et prisestimat for turen.
 5. Bestil en UberPOP!
 6. Nu går der typisk under et halvt minut (i København), så har du en bekræftelse fra den chauffør, der gerne vil køre dig. Du kan se chaufførens navn, bilens mærke og nummerplade. Det gør det nemmere for dig at få øje på bilen når den ankommer. Bilerne er jo ikke mærkede på samme måder som taxaer er, da det er privatbiler.
 7. Du kan nu følge bilens vej gennem byen til dig. Denne del er ret cool, da det er ret godt lavet. Du kan følge bilen som et lille bilikon der bevæger sig igennem gaderne. Næsten som et computerspil. Du får også løbende besked om hvor lang tid bilen er fra dig.

Hvad koster Uber – er det billigere end taxa?

Taxa eller UberHvorfor vælge Uber i stedet for en almindelig taxa? Er det overhovedet billigere. Svaret får du her.

TV2 har testet det og har sammenlignet Uber med taxa.

Testen er foretaget ved at køre de samme tre ture med henholdsvis Uber og taxa:

Sydhavnen til Vesterbro

Pris: 82 kroner med Uber og 110 kroner med taxa.

Vesterbro til Frederiksberg

Pris: 59 kroner med Uber og 123 kroner med taxa.

Frederiksberg til Sydhavnen

Pris: 98 kroner med Uber og 150 kroner med taxa.

Konklusionen er at Uber er billigst.

Bemærk at du ville have kunnet køre alle tre ture gratis med vores Uber rabatkode, da beløbene var under 100 kroner.

Uber video

Den kendte iværksætter Martin Thorborg har også noget at sige om Uber:

Have your say